Faneri in 2018

In 2018 ben ik onder andere voor de volgende organisaties actief:

 

Google is vanaf november op tournee met een bus door heel Nederland om gratis trainingen en workshops te geven aan ondernemers en studenten. De bus zal in een periode van een jaar iedere provincie aandoen en meer dan vijftig verschillende locaties bezoeken. Op 12 november was de aftrap in Arnhem, ik was daar om de eerste trainingen en workshops te gaan geven!

G.co/digitale werkplaats

 

beursvloer, goirleriel, goirle, riel, jan van besouw, mvo

Op 22 oktober was de eerste Beursvloer Goirle Riel. Een mooi maatschappelijk initiatief waar ik, als vrijwilliger, aan bijdraag door de online communicatie te verzorgen en met veel plezier dagvoorzitter was. Ruim 60 deelnemers zorgden voor een leuke sfeer en 25 matches. Op naar volgend jaar!

 

How&Knoer, Online Marketing trainingen, trainer, coach, SEO, SEA, SEM

Ik geef  regelmatig trainingen voor How&Knower op het gebied van Digital Marketing en Social Media, naast een aantal trainingen voor Google produkten en diensten, zoals de Digitale Werkplaats. Dit zijn zowel in-company trainingen als open inschrijvingen.

Google’s Digitale Werkplaats in Amsterdam is ook een plek waar ik regelmatig te vindenwas. Als rondreizend circus langs diverse scholen, sinds eind 2017 op de Prinsengracht in Amsterdam en  in Amsterdam Zuid-Oost.Google’s Digitale Werkplaats in Amsterdam is ook een plek waar ik regelmatig te vinden was. Als rondreizend circus langs diverse scholen, sinds eind 2017 op de Prinsengracht in Amsterdam en  in 2018 ook in  Amsterdam Zuid-Oost.

Google, Google Digitale Werkplaats
Google Digitale Werkplaats Amsterdam Zuid-Oost

 

 

 

Vanaf 2014 tot april 2018 was ik met veel plezier actief als docent Digital Marketing bij Tio university of applied sciences. TIO kent als eerste HBO opleiding een volledig 3- of 4-jarig HBO  E-commerce, Marketing & Sales curriculum