Faneri in 2019

In 2019 ben ik onder andere voor de volgende organisaties actief:

 

In samenwerking met de Bibliotheek Midden-Brabant organiseer ik een aantal -gratis toegankelijke- kennissessies over Online Marketing.

Heb jij ook vragen, zoals: Hoe werkt zo’n zoekmachine of social media platform? Wat kan (of moet) ik er mee? Wat zijn de kansen en valkuilen? Zal ik er gaan adverteren en hoe werkt dat dan? Wat weten ze allemaal van me? Bereik ik de juiste doelgroep online? Hoe bescherm en bewaak ik mijn privacy en veiligheid? En uiteraard de belangrijkste vragen: Hoe kom ik bovenaan in de zoekresultaten? En hoe doe ik dat veilig? Sluit je dan aan bij de kennissessies.

 

 

 

 

Op 23 september 2019 is de tweede  Beursvloer Goirle Riel. Een mooi maatschappelijk initiatief waar ik, als vrijwilliger, aan bijdraag door de online communicatie te verzorgen en met veel plezier dagvoorzitter zal zijn. Ruim 60 deelnemers zorgden in 2018 voor een leuke sfeer en 25 matches. Op naar een succesvolle Beursvloer Goirle 2019!

 

How&Knoer, Online Marketing trainingen, trainer, coach, SEO, SEA, SEM

 

Ik geef  regelmatig trainingen voor How&Knower op het gebied van Digital Marketing en Social Media, naast een aantal trainingen voor Google produkten en diensten, zoals de Digitale Werkplaats. Dit zijn zowel in-company trainingen als open inschrijvingen.

Google, Google Digitale Werkplaats
Google Digitale Werkplaats Amsterdam Zuid-Oost


Google Digitale Werkplaats

G.co/digitale werkplaats

Als rondreizend circus langs diverse scholen, sinds eind 2017 als pop-up store  op de Prinsengracht in Amsterdam en  in 2018 Amsterdam Zuid-Oost was Google’s Digitale Werkplaats  ook een plek waar ik regelmatig te vinden was. In het najaar van 2018 toerden we al door heel Nederland. Vanaf 13 mei 2019 toeren we weer verder!